Χοιρινό κότσι με πικάντικη κρούστα

Ελληνική

Για όλουςΓια πάρτυΓιορτάζωΚρέαςΜεσημεριανόΠλούσια σε σίδηρο

Print
  • Διάρκεια:
  • Μερ./Τεμ.: 6 Άτομα
  • Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτρια
  • Στάδια Παρασκευής: 2
  • Comments: 0
  • Υλικά: 11
Published 279 recipes
Βαθμολογία:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
Tip Συνταγής

Το κότσι αποτελεί μέρος από το μπούτι του χοιρινού κρέατος, είναι σχετικά άπαχο, πλούσιο σε κολλαγόνο και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να μαγειρευτεί.

Υλικά
Μερίδες
  • κότσια χοιρινά4
  • φρέσκια ρίγανη5 φυλλαράκια
  • κόκκινο κρασί200 ml
  • Υλικά για μαρινάδα:
  • καπνιστή πάπρικα καυτερή 10 γρ
  • πελτέ ντομάτας 80 γρ
  • σόγια 30 ml
  • ελαιόλαδο40 ml
  • αλάτι15 γρ
  • γαρύφαλλο σε σκόνη3 γρ
  • μουστάρδα πικάντικη60 γρ
Διαθρεπτική Αξία ανά Μερίδα
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)1488,3
  • ΠΡΩΤΕΪΝΗ (gr)119,7
  • ΛΙΠΑΡΑ (gr) 105
  • ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) 7,7
  • ΑΛΑΤΙ (gr) 1,8
2 Στάδια παρασκευής

1ο Στάδιο

2ο Στάδιο

Σχετικές Συνταγές
Σχόλια