Χοιρινή μπριζόλα με vτομάτα στον φούρνο

Ελληνική

Για όλουςΚρέαςΜεσημεριανόΠλούσια σε σίδηροΧωρίς Γλουτένη

Print
  • Διάρκεια:
  • Μερ./Τεμ.: 4 Άτομα
  • Επίπεδο Δυσκολίας: Εύκολη
  • Στάδια Παρασκευής: 5
  • Comments: 0
  • Υλικά: 7
Published 306 recipes
Βαθμολογία:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
Tip Συνταγής

Οι χοιρινές μπριζόλες έχουν συνδυαστεί με τα οικογενειακά γεύματα της Κυριακής καθώς και με εορταστικές συνάξεις. Η μπριζόλα ανήκει στα κόκκινα κρέατα και περιέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.

Υλικά
Μερίδες
  • χοιρινές μπριζόλες (920 γρ) 4 τεμάχια
  • ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 2 ώριμες
  • ελαιόλαδο 90 ml
  • ρίγανη 6 γρ
  • αλάτι 8 γρ
  • λεμόνι (το χυμό του) ½
  • νερό200 ml
Διαθρεπτική Αξία ανά Μερίδα
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)481
  • ΠΡΩΤΕΪΝΗ (gr)45,8
  • ΛΙΠΑΡΑ (gr) 30,7
  • ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) 4,4
  • ΑΛΑΤΙ (gr) 3,7
5 Στάδια παρασκευής

1ο Στάδιο

2ο Στάδιο

3ο Στάδιο

4ο Στάδιο

5ο Στάδιο

Σχετικές Συνταγές
Σχόλια