Γουρουνόπουλο με σάλτσα μήλου

Ελληνική

Για όλουςΓια πάρτυΓιορτάζωΚρέαςΜεσημεριανόΧριστουγεννιάτικεςΧωρίς Γλουτένη

Print
  • Διάρκεια:
  • Μερ./Τεμ.: 4 Άτομα
  • Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτρια
  • Στάδια Παρασκευής: 4
  • Comments: 0
  • Υλικά: 12
Published 306 recipes
Βαθμολογία:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
Tip Συνταγής

Ο εκρηκτικός συνδυασμός του άπαχου χοιρινού και της αλμυρής και ταυτόχρονα γλυκιάς του γεύσης αποτελούν το ιδανικό πιάτο για τις εορταστικές ημέρες.

Υλικά
Μερίδες
  • γουρουνόπουλο σε μερίδες 2 kg
  • θυμάρι φρέσκο10 κλαδ.
  • λευκό κρασί120 ml
  • σκόρδο σπασμένο2 σκελ.
  • ελαιόλαδο60 ml
  • δάφνη2 φύλλα
  • αλάτι10 γρ
  • λευκό πιπέρι3 γρ
  • μαύρη ζάχαρη30 γρ
  • ξύδι λευκό balsamico 40 ml
  • φρέσκο βούτυρο αγελαδινό60 γρ
  • μήλα κόκκινα καθαρισμένα σε κύβους2
Διαθρεπτική Αξία ανά Μερίδα
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)1410,7
  • ΠΡΩΤΕΪΝΗ (gr)144,5
  • ΛΙΠΑΡΑ (gr) 77,5
  • ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) 24,9
  • ΑΛΑΤΙ (gr) 1,5
4 Στάδια παρασκευής

1ο Στάδιο

2ο Στάδιο

3ο Στάδιο

4ο Στάδιο

Σχετικές Συνταγές
Σχόλια