Αχλάδια με μοσχάτο κρασί και κρόκο

Ελληνική

Για όλουςΓιορτάζωΓλυκάΕίμαι πικραμένοςΜε λίγες θερμίδεςΜε χαμηλά λιπαράΣαρακοστιανάΦθινόπωροΧειμώναςΧορτοφαγικήΧωρίς Γλουτένη

Print
  • Διάρκεια:
  • Μερ./Τεμ.: 8 Άτομα
  • Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτρια
  • Στάδια Παρασκευής: 3
  • Comments: 0
  • Υλικά: 8
Published 306 recipes
Βαθμολογία:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
Tip Συνταγής

Η συγκεκριμένη συνταγή περιέχει λίγες θερμίδες, είναι πολύ αρωματική και πλούσια σε αντιοξειδωτικά λόγω των μπαχαρικών και μυρωδικών που περιέχει.

Υλικά
Μερίδες
  • αχλάδια μεγάλα καθαρισμένα από τη φλούδα τους8
  • γλυκό κρασί μοσχάτο600 ml
  • μαύρη ζάχαρη 150 γρ
  • φυσική βανίλια 1 τμχ
  • κανέλα (ξυλάκι)1
  • γαρύφαλλα 3
  • κρόκο Κοζάνης8 ίνες
  • lime 1 φέτα
Διαθρεπτική Αξία ανά Μερίδα
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Kcal)193,8
  • ΠΡΩΤΕΪΝΗ (gr)0,5
  • ΛΙΠΑΡΑ (gr) 0,2
  • ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (gr) 46,3
  • ΑΛΑΤΙ (gr) 0,5
3 Στάδια παρασκευής

1ο Στάδιο

2ο Στάδιο

3ο Στάδιο

Σχετικές Συνταγές
Σχόλια