η ιδέα

Tο 1976, εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας,στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, από τον ιδρυτή της εταιρείας κ. Διαμαντή Μασούτη.
Σήμερα, η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, με συνολικά 253 σημεία πώλησης, έχοντας κατακτήσει σημαντική θέση στον χώρο του λιανικού εμπορίου.

Μία αμιγώς ελληνική εταιρία, με οικογενειακό χαρακτήρα, που εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.
Μοιραζόμαστε μαζί σας ποιοτικά προϊόντα, ενώ προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση σας. Έτσι, στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε καλύτερα, νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε το site “Στο πιάτο μας”.

Το stopiatomas.gr είναι ένα ολοκληρωμένο site αφιερωμένο στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Εξερευνώντας το, θα βρείτε υγιεινές, γλυκιές, θρεπτικές, μαμαδίστικες συνταγές αλλά  και διάφορα χρήσιμα tips μαγειρικής. Θα ανακαλύψετε μαγειρικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το καθημερινό μαγείρεμα, σε μία διασκεδαστική συνήθεια δημιουργίας, αλλά και συνταγές που θα αγαπήσετε και θα προτείνετε στους αγαπημένους σας.

Καλά μαγειρέματα λοιπόν!